Høstende spennende produktnyheter!

Her er de nye produktene vi kommer med i høst, blant annet ny, smaksatt melk uten tilsatt sukker eller søtning, friske yoghurtsmaker, proteinprodukter og sesongens herligheter. 


TINE® Lettmelk Vaniljesmak 330 ml (SHH)
En frisk lettmelk med vaniljesmak uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melken. TINE® Lettmelk Vaniljesmak er laktoseredusert, har lavt fettinnhold og er tilsatt vitamin D. 

TINE® Lettmelk Mørk sjokolade 1 liter
TINE® Lettmelk med smak kommer nå med en spennende smak av mørk sjokolade. Den er UTEN tilsatt sukker og uten søtstoff, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Tilsatt
D-vitamin. TINE® Lettmelk med smak er laktoseredusert og har lavt fettinnhold.

Mikspall: TINE® Lettmelk Sjokolade & TINE® Lettmelk Mørk Sjokolade – begge UTEN tilsatt sukker eller søtning, med naturlig sukker fra melken.

Dovre Hvitmuggost av ku- og geitemelk 150 g og 2 kg
TINE® Ysteriene presenterer en hvitmuggost i særklasse. Tolv ostemakere på Dovre har utviklet denne spesialiteten, som har en pikant smak med en mild og rund avslutning. Dovre Hvitmuggost er nydelig på ostefatet og som en varm dessert.

TINE® Ekte Ost Revet med norsk mozzarella og Jarlsberg® 200 g
Den ultimate pizzaosten! Her kombineres den karakteristiske smaken til Jarlsberg® med mozzarellaens fantastiske stekeegenskap, noe som gir perfekt bruning og ostestrekk. Utviklet spesielt for italiensk pizza, men passer også utmerket til taco og gratinering. Består av 50/50 TINE® Norsk Mozzarella og Jarlsberg®.

TINE® Ekte Ost Revet med norsk cheddar og Norvegia® 200 g (Coop)
Tacofavoritten inneholder TINE® Norsk Cheddar og Norvegia®. Rund, aromatisk og rikere smaksopplevelse til pizza, taco og gratineringer. Tilgjengelig hos Coop.

TINE® Yoghurt Nyt Bringebær 500 g
TINE® Yoghurt Nyt er en fyldig yoghurt med høyt innhold av bær – en skikkelig kvalitetskoseyoghurt!

TINE® Yoghurt Fersken 500 g
Ny, frisk og fruktig yoghurt med bred smaksappell. Den originale, nå i 500-gramsbeger.

TINE® Yoghurt Sesong Høst/vinter 8x150 g
Nye sesongsmaker i TINE® Yoghurt 8-pakning: 2 x fersken, 2 x solbær, 2 x pære og 2 x kirsebær.

YT® Proteinyoghurt Sitron m/hint av ostekake 200 g
Proteinyoghurten har smak av sitron med hint av ostekake og er uten tilsatt sukker. Med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer.

YT® Proteinyoghurt Salt Karamell 200 g
Proteinyoghurten har nydelig smak av salt karamell.

YT® Proteinshake Salt Karamell UTEN 220 ml (sesong)
YT® Proteinshake med den populære smaken salt karamell er laktosefri, uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoffer. Rist proteinshaken og nyt en luftig drikk med smak av salt karamell.

Alle YT®-nyhetene er perfekte når man trenger påfyll i forbindelse med trening eller ønsker et proteinrikt, lite mellommåltid*. Produktene er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen. Nyt Norge-merket.

*Som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil bidrar proteiner til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Piano® Panna Cotta 1/2 liter
Sesongproduktet Piano® Panna Cotta gjør det enkelt å imponere og skape god stemning for gjestene. Desserten kan enkelt smeltes og støpes om i glass eller annen ønsket form hvis ønskelig. Avkjøl i kjøleskap og server med bringebærsaus og noen bær.

TINE® Rømmedipp 10 % fett 300 g
TINE® Rømmedipp har vært en populær sesongvare som nå kommer som helårsprodukt! Spiseklar rømmedipp med smak av paprika og løk, med en perfekt konsistens til å dippe.

Kesam® Mager Lime UTEN tilsatt sukker 300 g (sesong)
Nå lanseres mager Kesam® med lime – UTEN tilsatt sukker. Den har en frisk limesmak, og produktet er både magert og uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. Serveres gjerne med friske bær til.

Sunniva® Original Tropisk 1 liter
Den originale juicen fra Sunniva® med tropisk smak har en frisk og fyldig smak av tropiske frukter. Her får du en rik blanding av eple, ananas, fersken, mango, pasjonsfrukt, banan og sitron. Et lite glass juice inngår som «1 av 5 om dagen».

Sunniva® Premium Eplejuice frå Hardanger 1 liter (sesong)
Sunniva® Eplejuice frå Hardanger har ein frisk og syrleg smak av ferske, håndplukkede epler frå Hardanger. Unik natur, kombinert med kunnskap og stoltheit som har gått i arv i generasjoner gjer den heilt særegne smaken. Eplesorter: Aroma, Discovery, Elstar, Gravenstein, Karin Schneider, Rød Aroma, Rød Gravenstein, rød Prins og Summerred.

Biola® Sesong Pære UTEN tilsatt sukker 1000 g (sesong)
Biola® både smaker godt og gjør godt. I tillegg til god smak fra frukt inneholder den nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG® for smak og konsistens, samt vitamin
D. Som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil bidrar vitamin D til immunforsvarets normale funksjon.

Sunniva® isTe Mango UTEN sukker 1/2 liter (sesong)
Ny sesongvariant fra Sunniva® isTe med sort te og den populære og forfriskende smaken mango, uten sukker. Inneholder søtstoffer. Passer perfekt som tørsteslukker, til mat eller når man har lyst på noe godt. 

Sunniva® Mikspall: 96 stk isTe Mango UTEN 1/2 l og 96 stk isTe Fersken UTEN 1/2 l
Ferdigpakket eksponeringsløsning med bestselgersmaken Fersken og sesongnyheten Mango, begge uten sukker. Inneholder søtstoffer.

Piano® Riskrem 5 kg – sesong fra uke 43 (SHH)
Fersk riskrem helt klar til servering, laget på risgrøt og ekte fløte. 

Sunniva® juice Postmix Tropisk konsentrat UTEN 5 liter (SHH)
Dette produktet krever installering av Sunniva® Postmix-dispenser. Vennligst kontakt din konsulent for mer informasjon.Nyheter fra Fjordland

I høst kommer Fjordland blant annet med et par nye kyllingretter i skål, betasuppe, Bygglunsj med mango, vegetar chana masala og en rekke tradisjonelle juleprodukter.

Fjordland Brimi Langtidskokt salt kjøtt 460 g
Denne retten inneholder langtidskokt salt kjøtt, rotgrønnsaker og kremet bygg fra Skjåk. Kremet med fløte og sopp til en god byggotto.

Fjordland Brimi Betasuppe 350 g
En fyldig betasuppe med mørt og godt salt kjøtt, rotgrønnsaker og bygg fra Skjåk. Suppen inneholder 40 % grønnsaker. Tradisjonsrik, smakfull, lokal og ekte.

Fjordland Masala Magic Chicken Korma 390 g
En klassisk indisk rett med kylling, blomkål, en fyldig kremet kormasaus og kydret basmatiris – i to separate kamre. Fjordlands Korma er uten nøtter. Mild smak.

Fjordland Vegetar Chana Masala 460 g
Klassisk, indisk kikertgryte i en tomatisert og varmt krydret saus med kokosmelk. En smaksrik, men mild rett med ris. Inneholder hele 60 % grønnsaker!

Fjordland Bygglunsj med Frukt Mango & Eple 200 g
Bygglunsj med Frukt er nå et melkefritt og vegansk, lite måltid. Rik på fiber, dekker behovet for «1 av 5 om dagen» og inneholder hele 75 % frukt.
Den kan spises kald eller varmes ett minutt i mikroen. Bestikk følger med.​

KOS Sjokoladepudding uten sukker 190 g
Sjokoladepudding uten tilsatt sukker er en ny vri på den klassiske desserten med fyldig sjokoladesmak og en god vaniljesaus. NYT Norge-merket.

Fjordland Kylling og pasta i skål 330 g (Coop)
Dette er en deilig smaksrik og kremet pastarett med kylling. Pesto gir en god og særegen smak av middelhavet.

Fjordland Kjøttboller med vilt 515 g (Coop)
Saftige kjøttboller med norsk elg og svin i en fyldig saus med créme frâiche. Med bacon, brunost og sjalottløk samt rotmos og tyttebær! Retten inneholder 35 % grønnsaker. 


Er det noe du lurer på eller ikke fikk svar på? Ta kontakt med oss på chat (nederst på nettsiden), telefon eller e-post så hjelper vi deg gjerne :)