Sommerens forfriskende produktnyheter!

Nå kommer vårens og sommerens produktnyheter, blant annet forfriskende tørstedrikker og herlig tilbehør til sommermaten. God fornøyelse!


Sunniva® Original Tropisk 1/2 liter

En spennende smakskombinasjon av tropiske frukter. Med mild og god smak av eple, ananas, appelsin, fersken, mango, pasjonsfrukt og banan. Nå i halvliterskartong, som passer perfekt på farten som forfriskende påfyll og til lunsjen. Husk at juice inngår som 1 av 5 porsjoner frukt og grønnsaker hver dag.

Isklar® Mango 460 ml
Nå kommer årets sommersmak fra Isklar® – mango! Mango er en trendy og populær smak​. Drikken passer godt alene eller som tilbehør til mat​Med kullsyre – uten tilsatt sukker eller søtstoff​. 

Sunniva® isTe Sitron UTEN sukker 1/2 liter
Sesongsuksessen er tilbake! Etter gode tilbakemeldinger og ønske fra forbruker kommer fjorårets sukkerfrie «limited edition» Sunniva® isTe med smak av sitron tilbake. Vi øker antall sukkerfrie istevarianter i fast sortiment med en av de største smakene globalt på iste.

Sunniva® isTe Guava UTEN sukker 1/2 liter
Ny «limited edition» fra Sunniva® isTe med forfriskende smak av hvit te og guava – helt sukkerfri. Leverer sterkt på smak og vil bli en favoritt blant de som har savnet guava i butikkhyllen. «Limited edition» skaper liv i kategorien og oppfordrer til prøving.

Sunniva® isTe Tropisk Energi UTEN sukker 1/2 liter
Ny «limited edition» fra Sunniva® isTe med tropisk smak og energi. Istekategoriens svar på veksten i energidrikke som skal skape en unik posisjon i kategorien. Dette blir eneste isteen i kategorien med energipåstand.

Ny mikspall med sommerens smaker – kun sukkerfrie varianter: Sunniva® isTe Guava UTEN sukker 1/2 liter (96 stk) og Sunniva® isTe Tropisk Energi UTEN sukker 1/2 liter (96 stk).

TINE® Milkshake Vaniljesmak 220 ml
TINE® Milkshake kommer nå med en ny og spennende sesongsmak: vanilje. En god, tyktflytende, skummende og søt milkshake for kos og nytelse, perfekt på farten. Ristes i 20 sekunder – og nytes iskald.

TINE® IsKaffe Mocha UTEN tilsatt sukker 1 liter
Denne iskaffevarianten i 0,33 liter er det 3. mest solgte produktet i iskaffekategorien, og denne kommer nå på 1-literskartong! Inneholder søtstoffer. Laktosefri. 

Nye iskaffe-mikspaller:
TINE® IsKaffe Mocha UTEN tilsatt sukker 1 liter (60 stk) og TINE® IsKaffe Cappuccino 1 liter (90 stk).
TINE® IsKaffe Cappuccino 330 ml (96 stk) og  TINE® IsKaffe Salty Caramel UTEN tilsatt sukker 330 ml (48 stk).

TINE® Rømmedipp 10 % fett 300 g
TINE® Rømmedipp er tilbake i en begrenset periode. Sesongproduktet er en spiseklar rømmedipp med smak av paprika og løk, med en perfekt konsistens til å dippe. Tilgjengelig i uke 18–38.

Kesam® Mango/Pasjon UTEN tilsatt sukker 300 g
Sesongsuksessen er tilbake! Kesam® Mango/Pasjon kan spises som den er eller blandes med frukt og bær. Den er også super til kjøleskapsgrøt, eller til å blande med cottage
cheese. Uten tilsatt sukker – inneholder naturlig sukker fra melk. Inneholder søtstoffer.

BOKS® Revet 3 kg
BOKS® Revet er et matlagingsprodukt basert på melk der deler av melkefettet er byttet ut med vegetabilsk olje.​ Konsistensen er fast og elastisk og smaken er mild og syrlig og er et vegetabilsk alternativ til revet i matlagingen.​ Gode steke og bruningsegenskaper, noe strekk​ – passer til pizza, baking og til gratinering m.m.​

Nyheter fra Fjordland

Fjordland Bygglunsj Eple & kanel 200 g
Fjordlands populære byggrynlunsj med nydelig smak av eple og kanel. Inneholder 70 % frukt!

Yoplait Double 0% Piñacoco 4x125 g
Yoghurt med frisk smak av ananas og kokos. Sesongvariant Double 0% uke 18–38​. Merket med Nyt Norge – laget med TINE® Melk på meieriet på Frya.

Fjordland Komle/raspeballer 570 g
En smakfull, tradisjonell, norsk matrett: Komle/raspeballer med salt kjøtt, vossakorv og kålrotstappe.


Er det noe du lurer på eller ikke fikk svar på? Ta kontakt med oss på chat (nederst på nettsiden), telefon eller e-post så hjelper vi deg gjerne :)