Høstens fristende produktnyheter

Nyt høsten og sesongens herlige produktnyheter fra TINE®! Høstens produktlansering består blant annet av Biola® på praktiske småflasker, proteinrike yoghurter fra YT®, TINE® Jordbæryoghurt i spann på 2,5 kg og Go'morgen®-yoghurt på pose. 

 

Biola® på flaske

Biola® lanseres nå på flaske – perfekt å ha med på farten, på tur eller i matpakke/lunsjpose. Biola® på flaske finnes i to smaksvarianter: Blåbær og Tropisk UTEN.  Biola® Tropisk UTEN er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Produktet inneholder søtstoff. I tillegg til deilig smak fra bær og frukt, er det unike med Biola® sin smak og konsistens at den syrnes med melkesyrebakteriene A+B og LGG®. Biola® er også beriket med vitamin D, som sammen med et variert og balansert kosthold og sunn livsstil, bidrar til immunforsvarets funksjon. Flaskene kan pantes.

Biola® Fersken/Vanilje UTEN tilsatt sukker

Biola® UTEN tilsatt sukker med ny, spennende smak. Biola® Fersken/Vanilje UTEN har et naturlig innhold av sukker fra melk, bær og frukt. Produktet inneholder søtstoffer. Et glass Biola® både smaker godt og gjør godt. I tillegg til deilig smak fra frukt og bær, er det unike med Biola® sin smak og konsistens at den syrnes med melkesyrebakterier, A+B og LGG®. Biola® er også beriket med vitamin D som sammen med et variert og balansert kosthold og sunn livsstil bidrar til immunforsvarets funksjon. Dette er en sesongvariant som tilbys i en begrenset periode fra september 2021 til februar 2022.

TINE Rislunsj™ Pasjonsfrukt UTEN tilsatt sukker 

TINE® Rislunsj™ er et smakfullt lite mellommåltid som passer perfekt når du er litt fysen og har lyst på noe godt. Produktet er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer.

YT® Proteinyoghurt

YT® Proteinyoghurt er en yoghurt av gresk type uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Produktene inneholder søtstoff. Den er like perfekt til frokost som etter en treningsøkt og kommer i to velkjente smaker: vanilje og pasjonsfrukt. Proteinyoghurt inneholder 20 gram protein per porsjon à 215 gram. Som del av et variert og balansert kosthold og sunn livsstil bidrar protein til å opprettholde normal beinbygning samt vekst og vedlikehold av muskelmasse. YT® Proteinyoghurt er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen.

Go’morgen® på pose

Bestselgersmakene Go’morgen® Skogsbæryoghurt og Mango- og bananyoghurt finnes nå på praktiske, små poser. Enkel løsning på farten!

TINE® Norsk Cheddar Revet

TINE® Norsk Cheddar gir en unik smaksopplevelse! Osten kjennetegnes av en syrlig, litt nøtteaktig smak, en gyllen oransje farge og en lett porøs konsistens som smelter på tungen. TINE Norsk Cheddar produseres på TINE sitt meieri i Verdal. Osten ystes på TINE® Melk og merkes med Nyt Norge-merket. TINE® Norsk Cheddar hever smaken på hamburgeren, pizzaen og andre varme retter.

TINE® Yoghurt Nyt Mango/Kokos

TINE® Yoghurt Nyt er en serie med fyldig, smaksrik yoghurt laget på melk og fløte. Inneholder 20 % mer frukt enn øvrig yoghurt. Denne nyheten består av fire begre der to har frisk mangosmak og to har deilig smak av kokos. 

TINE® Norsk Alpeost

TINE® Norsk Alpeost er en smaksrik, fast gulost, ystet på meieriet i Elnesvågen, på kumelk fra gårder rundt Romsdalsalpene. Matmerk har gitt osten spesialitetsmerket «unik smak». Osten smaker best som den er, men er også ypperlig til tapas, ostefat og matlaging. Den har supre smelteegenskaper og passer derfor perfekt til raclette eller i ostesmørbrødet. Osten er modnet lenger, noe som gir optimal smaksbalanse og god aromatisk sødme og fyldighet.

TINE® Yoghurt Sesong Høst/Vinter

TINE® Yoghurt Sesong Høst/Vinter finner du i butikken fra september og består av smakene appelsin, eple & kanel, rips & vanilje og bjørnebær.

Sunniva® isTe Mango

Sunniva® isTe™ med sort te og forfriskende smak av mango! Mango er en god og trendy smak. Limited edition skaper liv og gir energi til kategorien utenom høysesong. Passer perfekt som tørsteslukker eller når man har lyst på noe godt.

TINE® Yoghurt Jordbær 2,5 kg

Nå kommer endelig TINE® Yoghurt Jordbær på 2,5 kg spann! Yoghurt er godt å spise og enkelt å servere, og det perfekt til frokost, lunsj, mellommåltid og dessert. Spannet er oppgradert til å inneholde «non-carbon black», som gjør at det sorteres og gjenvinnes. Dette gjelder nå alle svarte spann fra TINE.

TINE® Norsk Cheddar Revet 3 kg

TINE® Norsk Cheddar kommer nå også i forpakning på 3 kg.  TINE® Norsk Cheddar gir en unik smaksopplevelse! Osten kjennetegnes av en syrlig, litt nøtteaktig smak, en gylden oransje farge og en lett porøs konsistens som smelter på tungen. Osten ystes på TINE® Melk og merkes med Nyt Norge-merket. 

TINE® Ekte Revet Ost Lett 3 kg

TINE® Ekte Revet Ost Lett er en lett osteblanding med høyt proteininnhold. Blandingen består av Norvegia® Lettost og Jarlsberg® Lettost. Osteblandingen har en rund, mild smak og har gode smelteegenskaper. Produktet egner seg utmerket som ingrediens til varmmat, for eksempel til pizza, burger, calzone og panini. 

Endret størrelse på store forpakninger av revet ost

Produktene TINE® Pizzaost American Style, TINE® Revet Ost Fyldig Smak, TINE® Norsk Mozzarella Revet kommer nå i forpakning på 3 kilo. 

 


Er det noe du lurer på eller ikke fikk svar på? Ta kontakt med oss på chat (nederst på nettsiden), telefon eller e-post så hjelper vi deg gjerne :)