Sommerens fristende produktnyheterSommerens fristende produktnyheter

Sommerens fristende produktnyheter

Gjør klart for en sommer full av gode smaker! Sommerens produktlansering fra TINE® består blant annet av smøreoster i kuvertpakning, ferdig rømmedipp, forfriskende iste-varianter og TINE® Grill & Stek – et helt nytt og spennende produkt med mange muligheter. 

TINE® Rømmedipp 10 % fett 300 g

Spiseklar rømmedipp med smak av paprika og løk, med perfekt konsistens til å dippe. Fargerikt sesongdesign som viser bruksanledning. Passer til både chips og til oppkuttede grønnsaker/snackinggrønnsaker, eller som tilbehør til sommermaten. Produktet produseres på TINE Meieriet Frya.

 

TINE® Grill & Stek 200 g

Helt nytt matlagingsprodukt fra TINE®. TINE® Grill & Stek er et glimrende alternativ for vegetarianere og de som av og til ønsker kjøttfrie retter. Produktet er laget med 75 % Jarlsberg og Jarlsberg Lett og har et naturlig høyt innhold av protein. Det gjør det mer anvendelig i flere retter som for eksempel salat, burger eller som et barnevennlig grillspyd. Når den stekes får den en mykere konsistens med god tyggemotstand og en sprø skorpe. TINE Grill & Stek kan også kuttes i terninger eller kvernes som erstatning for kjøttdeig til for eksempel vegetarisk taco eller til å lage «vegetarboller». TINE® Grill & Stek har fått Nyt Norge-merket.

 

Norvegia ® Smørbar kuvert 

Norvegia® Smørbar finnes nå i kuvertpakning, noe som er både praktisk og hygienisk. Produktene passer utmerket til både frokost, lunsj, kveldsmat og på farten. Smøreostene er naturlig laktosefrie. Produktene har god holdbarhet. 

 

Gryr ® Til Matlaging 1 liter

Dette produktet er perfekt når man tilbyr vegetar- og veganretter på menyen. Gryr® Til Matlaging gir gryter, supper og andre varmretter en rund og fyldig smak. Produktet kan også piskes til krem. Passer for melkeallergikere og laktoseintolerante. 

 

Norsk Chevre Aske Haukeli 100 g

Smaksrik Norsk Chevre Aske Haukeli er produsert på det tradisjonsrike TINE Meieriet Haukeli. Geita går stort sett ute på fjellet hele sommerhalvåret og spiser variert av det naturen har å by på. I Norge produserer vi geitemelk av svært høy kvalitet som gjør at smaken blir mild og fin. Norsk Chevre med aske er et naturlig midtpunkt på ostebordet. Den er også nydelig som kaldt innslag i ulike retter, for eksempel i en salat. Produseres på TINE Meieriet Haukeli.

 

TINE® Junior Yoghurt Banan 4 x 125

Norges mest spiste barneyoghurt – nå i praktisk 4-pakning med en av barnas favorittsmaker. Produktet er en kilde til kalsium og protein, og er i tillegg tilsatt vitamin D. Som en del av et variert og balansert kosthold og en aktiv hverdag bidrar D-vitamin til at immunforsvaret til barn skal fungere normalt. Passer perfekt i matpakken eller som et mellommåltid. Produseres på TINE Meieriet Frya.

 

Piano® Pavlovakrem

Spennende og unikt sesongprodukt i kakekremsegmentet. Med Piano® Pavlovakrem kan du imponere med å servere en pavlova på 1-2-3. Pavlovakremen trenger kun å piskes i 5 minutter før den påføres en ferdig marengsbunn og pyntes med ønsket topping. Produseres på TINE Meieriet Ålesund.

 

Sunniva® isTe Sommer og Sunniva Zero isTe Sitron 0,5 l

Sunniva® isTe relanserer fjorårets sommersmak; sort te med smak av bringebær og en ny limited edition Sunniva Zero med sort te og forfriskende smak av sitron. Begge variantene passer perfekt som tørsteslukker eller når man har lyst på noe godt i sommervarmen. Sunniva Zero isTe med sitron er også uten tilsatt sukker.

 

TINE® Norsk Cheddar sommervibber

Sommer er grilltid, og derfor relanserer TINE sesongvarianten av TINE ® Norsk Cheddar i skiver. Osten har unike smelteegenskaper som gjør den til en real smaks hever på blant annet hamburger og toast. Produktet produseres ved TINE Meieriet Verdal.

 

Norvegia® Nøkkel

Nøkkelosten til TINE har lange tradisjoner og er en ost med en smidig konsistens og en karakteristisk kryddersmak av spisskummen og nellik, som mange også forbinder med taco. Nøkkelosten får nå sitt hjem under Norvegia® med et nytt pakningsdesign og er den samme gode Nøkkelosten fra TINE, slik den alltid har vært. Ostene kommer i både original 27 % og lett 16 % fett. Ostene produseres hos TINE Meieriet Storsteinnes og det nye pakningsdesignet kommer i markedet sommeren 2021.

 

Isklar ® Sitron og Ingefær med kullsyre 460 ml

Dette er en forfriskende Isklar®-nyhet! Vannet er tappet fra Isklarkilden i Hardanger. 

 

Yoplait Double 0% Bringebærlimonade 4x125 g

Denne friske yoghurten smaker bringebær med et hint av sitron og er helt uten biter. Den er tilgjengelig i en begrenset periode.

 

Produkter fra TINE i denne artikkelen
 1. Piano® Pavlovakrem 1/2 liter (sesong)
  Piano® Pavlovakrem 1/2 liter (sesong)
 2. TINE® Norsk Cheddar Skivet 160 g sommervibber
  TINE® Norsk Cheddar Skivet 160 g sommervibber
 3. Sunniva® isTe Bringebær Sommer Ltd 0,5 liter
  Sunniva® isTe Bringebær Sommer Ltd 0,5 liter
 4. Gryr® Til Matlaging 1 liter
  Gryr® Til Matlaging 1 liter
 5. Norvegia® Smørbar Baconost 60 x 20 g
  Norvegia® Smørbar Baconost 60 x 20 g
 6. Norvegia® Lett Smørbar Paprika og Pepper 60 x 20 g
  Norvegia® Lett Smørbar Paprika og Pepper 60 x 20 g
 7. Sunniva® isTe Zero Sitron Sesong 1/2 liter
  Sunniva® isTe Zero Sitron Sesong 1/2 liter
 8. TINE® Grill & Stek m/Jarlsberg® 200 g
  TINE® Grill & Stek m/Jarlsberg® 200 g
 9. TINE® Rømmedipp Paprika og løk 10 % 300 g
  TINE® Rømmedipp Paprika og løk 10 % 300 g
 10. Isklar® Sitron & Ingefær med kullsyre 460 ml
  Isklar® Sitron & Ingefær med kullsyre 460 ml
 11. TINE® Junior Yoghurt Banan 4 x 125 g
  TINE® Junior Yoghurt Banan 4 x 125 g
 12. Norvegia® Nøkkel 27 %
  Norvegia® Nøkkel 27 % <6hg
 13. Norvegia® Nøkkel 27% skivet 150 g
  Norvegia® Nøkkel 27% skivet 150 g
 14. Norvegia® Nøkkel 16 % Lett skivet 150 g
  Norvegia® Nøkkel 16 % Lett skivet 150 g
 15. Yoplait Double 00% Bringebærlimonade 4x125 g
  Yoplait Double 00% Bringebærlimonade 4x125 g
 16. Chevre frå Haukeli Aske 100 g
  Chevre frå Haukeli Aske 100 g
 

Er det noe du lurer på eller ikke fikk svar på? Ta kontakt med oss på chat (nederst i høyre hjørne på nettsiden), telefon, e-post eller Messenger så hjelper vi deg gjerne :)