Oppskrift
Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt
20 minutter Enkel
Beskrivelse
En rask og god nudelsuppe varmer og metter. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
4 Porsjoner
12 dl
vann
2 stk
hønsebuljongterninger
2 pakker
nudler
1 stk
stor gulrot , i strimler
100 g
sjampinjong , delt i to
100 g
blomkål , i buketter
100 g
aspargesbønner , delt i to
400 g
strimlet svinekjøtt
½ ts
salt
¼ ts
pepper
1 stk
lime , saften
Slik gjør du
- 1. Ha vann og buljongterning i en kjele og kok opp.
- 2. Ha nudler, gulrot, sjampinjong, blomkål, aspargesbønner og kjøtt i buljongen og kok i 10 minutter over svak varme.
Bruk andre grønnsaker hvis du ønsker. Det meste kan brukes.
- 3. Smak til suppen med salt, pepper og limesaft.
For ekstra smak, kan du ha hakket chili, ingefær og koriander i suppen.