Norzola® 35 % 150 g
Art.nr.: 2025 | EPD: 514323
Logg inn for å se tilgjengelighet
Beskrivelse
Norzola® er en myk, norsk blåmuggost ystet i Selbu i Trøndelag. Osten er smakfull og har en smidig, nesten smøreaktig konsistens. Smaken kan beskrives som aromatisk og fyldig.
Osten egner seg meget godt i varmretter som pasta og pizza, dressinger, dipper, supper, sauser og ostekremer.
Norzola® ble utviklet og lansert i 1975 og kan beskrives som den norske versjonen av den italienske blåmuggosten Gorgonzola, derav navnet Norzola.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
pasteurisert melk og fløte, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, muggkultur
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
Næringsinnhold pr. 100 g
energi | 1584 kJ ( 383 kcal) |
fett | 35 g |
-hvorav mettede fettsyrer | 22 g |
karbohydrat | 0 g |
-hvorav sukkerarter | 0 g |
protein | 17 g |
salt | 2,5 g |
kalsium | 500 mg (63 %') |
vitamin A | 350 µg (44 %') |
riboflavin | 0,31 mg (22 %') |
folsyre | 47,0 µg (24 %') |
vitamin B12 | 1,5 µg (62 %') |
fosfor | 360 mg (51 %') |
sink | 2,8 mg (28 %') |
selen | 10 µg (18 %') |
jod | 42,0 µg (28 %') |
' av referanseverdien | |
Produktinformasjon
Artikkelnr | 2025 |
Vekt | 150 g |
Emballasje | 150 g, plastemballasje |
EAN, forbrukerpakning | 7038010020254 |
EAN, distribusjonspakning | 7038010202513 |
Salgsenhet | D |
Minimum restholdbarhet til detaljist | 30 dager |
Ant. i distribusjonspakning | 10 stk |
Oppbevaring | Kjølevare 0 °C - 4 °C. |
EPD | 514323 |
Opprinnelsesland | Norge |