En variasjon på den populære pull apart-desserten, der bolledeig rulles i smeltet smør med sukker og kanel, og stekes i brødform. Vår oppskrift er en kjapp versjon, som er perfekt hvis du har brødrester! 1 brød gir ca. 12 skiver.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 Porsjon
½ stk
gammelt brød , helst loff
250 g
TINE® Meierismør
2½ dl
sukker
2 ss
malt kanel
Til servering
3 ss
honning
3 dl
Kesam® Vanilje
Utstyr
liten brødform på ca. 20x10 cm
Slik gjør du
1.Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør på lav varme og rør inn sukker og kanel.
2.Del brødet i små biter, du kan bruke en kniv eller rive med hendene. Vend brødbitene i smørblandingen, slik at hver bit blir bløt.
Du kan også bevare brødet helt og skjære ruter dypt ned i brødet, uten å kutte gjennom brødet. Dytt hele brødet ned i en ildfast form og hell smørblandingen ned i furene. Stek som beskrevet.
3.Press blandingen godt ned i en liten brødform (20 x 10 cm), det skal være skikkelig sammenpakket. Stek i ovnen til gyllent, ca. 25 minutter. Avkjøl slik at brødet setter seg og skjer i skiver. Server med honning og Kesam®.
Bruk muffinsformer heller enn brødform, husk bare å redusere steketiden til ca. 10 minutter.
Vi bruker kontaktinformasjonen din for å varsle deg om relevante oppdateringer. Sjekk om informasjonen som er oppgitt er riktig nedenfor.
Kontaktinformasjon:
Dette er en standard sjekk for å sikre at din informasjonen er riktig.
List of actual notifications and recipients
For -og etternavn
E-post
Telefonnummer
Påmeldte varsler
Handling
Vi har ikke registrert noen varslingsmottakere på deres kundenummer. For at dere skal kunne motta viktig informasjon om ordrer og leveringer trenger vi at dere registrerer minst en varslingsmottaker.
Det gjøres veldig enkelt ved å trykke på knappen nedenfor.