Oppskrift
Minipizza med kjøttboller
10 minutter Enkel
Beskrivelse
Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Pizzabunn
1 stk
ferdig pizzabunn
Pizzafyll
2 dl
pizzasaus
100 g
kjøttboller
2 dl
Norvegia® Revet
Slik gjør du
- 1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
- 2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
- 3. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
- 4. Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Pizzafyll