Oppskrift

Minipizza med kjøttboller

10 minutter Enkel
Beskrivelse
Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Pizzabunn

1 stk
ferdig pizzabunn

Pizzafyll

2 dl
pizzasaus
100 g
kjøttboller
2 dl
Norvegia® Revet

Slik gjør du

  1. 1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  2. 2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
  3. Pizzafyll

  4. 3. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
  5. 4. Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Laster ...