Oppskrift
Minipizza med feta og tomat
10 minutter Enkel
Beskrivelse
Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Pizzabunn
1 stk
ferdig pizzabunn
Pizzafyll
2 dl
ferdig pizzasaus
150 g
fetaost
4 stk
tomater
Pynt
1 dl
basilikumblader
Slik gjør du
- 1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
- 2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.
- 3. Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.
- 4. Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.
Pizzafyll