Oppskrift

Mini-tacopizza

15 minutter Enkel 5 minutter
Beskrivelse
Med rester fra tacomiddagen lager du kjapt og enkelt minipizza til hele familien. Godt til både lunsj, middag og kvelds.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

4 stk
pitabrød eventuelt tacolefser
4 ss
tomatsalsa
8 ss
ferdigstekt tacokjøtt
200 g
TINE® Ekte Revet Ost Original eller annen god ost
1 dl
grovknuste nachochips
2 ss
jalapenos
½ stk
chili
2 dl
TINE® Lettrømme 17 %

Slik gjør du

  1. 1. Sett ovnen på 220 °C. Legg pitabrød utover et stekebrett dekket med bakepapir og smør salsa på pitabrødet.

    Liker du sterk mat er det bare å pøse på med hakket frisk chili eller sterke sauser. Gjør du det etter at minipizzaene er stekt, kan alle regulere selv hvor sterkt de vil ha det.

  2. 2. Topp med tacokjøtt, revet ost og knuste nachochips. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.
  3. 3. Server tacopizza toppet med jalapenos og/eller hakket chili, samt rømme.

Topp gjerne tacopizza med frisk salsa, guacamole, chilisaus, rødløk, koriander og lime eller andre tacofavoritter.

Laster ...