Oppskrift
Middelhavspizza
25 minutter Enkel
Beskrivelse
Pizza er typisk kosemat i helgen. Men pizza med parmaskinke, ruccola og pinjekjerner kan nytes på hverdager også.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 stk
ferdig pizzabunn
2 dl
ferdig pizzasaus
150 g
Norvegia® Revet eller annen god gulost
2 ss
pinjekjerner
4 skiver
parmaskinke
1 dl
ruccola
Slik gjør du
- 1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
- 2. Smør pizzasaus utover bunnen. Dryss på ost og stek i ca. 10 minutter, til bunnen er sprø og osten har smeltet.
Her er oppskriften på en deilig hjemmelaget pizzasaus.
- 3. Server pizza i med pinjekjernedryss, parmaskinke og ruccolasalat på toppen.
Chiliolje eller annen olivenolje, helst litt krydret, er veldig godt å ringle over pizzaen rett før du skal spise den.