Årets Matgledebedrift 2023 -
vinn tur til Bocuse d'Or

Hvem blir kåret til TINE® Årets Matgledebedrift 2023 og vinner en tur med TINE Partner til Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19-20. mars 2024?

Arenaen for konkurransen for i år vil være Instagram. Vær kreativ med de utvalgte ostene og få dem inn på menyen – og del bilder og oppskrift med oss!

Konkurransen foregår i perioden mai–oktober 2023, delt opp i tre perioder.
Hver delperiode har fokus på ulike oster.


Slik deltar du

• Dere må delta med en åpen Instagram-profil. Profilen trenger ikke å være bedriftens egen, men for eksempel tilhøre en ansatt. Det viktigste er at det er samme profil som deltar gjennom hele konkurransen.

• Legg ut min. ett innlegg hver periode, hvor dere viser oss en rett som inneholder en eller flere av ostene i delperioden med bilder og oppskrift.

• Bildene må hashtagges #matglede2023 og tagges med @tine_partner.

• Ingredienslister for matrettene må legges med i postetekstene (fremgangsmåte er ikke et krav).


Utvalgte oster i konkurransens delperioder 

1. mai–25. juni
Alt innen Norvegia® og Jarlsberg® (alle varianter)
+ hele sortimentet innen TINE® Ekte Revet ost (3-kilosposer)


26. juni–16. august
Alt innen TINE® Norsk Cheddar
+ TINE® Grill & Stek + Norsk Chevre Haukeli


17. august–8. oktober
Alt innen spesialost – Dovre, Selbu Blå®, Kvitlin,
TINE® Norsk Alpeost, Norsk Sveitser


Påmelding

Påmeldingen starter fra 1. mai, og du melder enkelt på din bedrift ved å fylle ut et kort påmeldingsskjema. Videre deltakelse vil foregå på Instagram.

Siste frist for påmelding er 25. juni.
Husk å legge ut et inlegg på Intstagram innen utgangen av 25. juni for å være med i konkurransen.


Vi håper dere har lyst å delta og ser frem til deres bidrag!


Meld dere på
Årets Matgledebedrift 2023 her


Mystery basket

Vi ønsker å overraske de første bedriftene som melder seg på med en liten overraskelse. Meld dere på innen 5.juni og få tilsendt en Mystery Basket dersom dere er en av 70 første påmeldte.


Premier

Hovedpremie
Vinneren av TINE® Årets Matgledebedrift 2023 får bli med TINE Partner til Bocuse d'Or Europe i Trondheim 19-20. mars 2024.

Vi kårer vinneren av Årets Matgledebedrift på TINEs eget arrangement 2. november 2023, i forbindelse med Ostens dag. Alle finalistene inviteres til Oslo på dette arrangementet for en hel dag i ostens tegn. TINE dekker fly og hotell for de som ev. har behov for det.

 

Juryen i år vil bestå av fagpersoner fra TINE Matfaglig avdeling.


Delpremier
Etter både delperiode 1 og delperiode 2 trekker vi to tilfeldige deltakere som får en spennende premie hver. 


Ost til første delperiode

Måling og evaluering

Nytt i år er at vi har både kvantitative og kvalitative målinger. Vi tar selvfølgelig høyde for at det skal bli mest mulig rettferdig uansett størrelse på bedriften.

Kvalitativ vekting 60% – Instagram
TINEs matfaglige jury vil ut ifra bilder med oppskrifter velge ut de fem bedriftene de mener har vært mest kreative med de utvalgte ostene i alle delperiodene. Juryens fem utvalgte vil frontes på TINE Partners Instagram, hvor det er våre følgeres engasjement som rangerer kandidatene i den kvalitative delen av konkurransen.

Kvantitativ vekting 40% – volum
Volumøkning i prosentvis vekst mot fjoråret (på gitt ostegruppe). Dette vil måles pr. deltaker og tar høyde for både store og små bedrifter.


Har du spørsmål?
Ta kontakt med May-Lillian på e-post may-lillian.lunden@tine.no


Laster ...