Årets Matgledebedrift 2023 -
vinn tur til Bocuse d'Or
Hvem blir kåret til TINE® Årets Matgledebedrift 2023 og vinner en tur med TINE Partner til Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19-20. mars 2024?
Arenaen for konkurransen for i år vil være Instagram. Vær kreativ med de utvalgte ostene og få dem inn på menyen – og del bilder og oppskrift med oss!
Konkurransen foregår i perioden mai–oktober 2023, delt opp i tre perioder.
Hver delperiode har fokus på ulike oster.
Slik deltar du
• Dere må delta med en åpen Instagram-profil. Profilen trenger ikke å være bedriftens egen, men for eksempel tilhøre en ansatt. Det viktigste er at det er samme profil som deltar gjennom hele konkurransen.
• Legg ut min. ett innlegg hver periode, hvor dere viser oss en rett som inneholder en eller flere av ostene i delperioden med bilder og oppskrift.
• Bildene må hashtagges #matglede2023 og tagges med @tine_partner.
• Ingredienslister for matrettene må legges med i postetekstene (fremgangsmåte er ikke et krav).
Utvalgte oster i konkurransens delperioder
1. mai–25. juni
Alt innen Norvegia® og Jarlsberg® (alle varianter)
+ hele sortimentet innen TINE® Ekte Revet ost (3-kilosposer)
26. juni–16. august
Alt innen TINE® Norsk Cheddar
+ TINE® Grill & Stek + Norsk Chevre Haukeli
17. august–8. oktober
Alt innen spesialost – Dovre, Selbu Blå®, Kvitlin,
TINE® Norsk Alpeost, Norsk Sveitser
Påmelding
Påmeldingen starter fra 1. mai, og du melder enkelt på din bedrift ved å fylle ut et kort påmeldingsskjema. Videre deltakelse vil foregå på Instagram.
Siste frist for påmelding er 25. juni.
Husk å legge ut et inlegg på Intstagram innen utgangen av 25. juni for å være med i konkurransen.
Vi håper dere har lyst å delta og ser frem til deres bidrag!
Meld dere på
Årets Matgledebedrift 2023 her
Premier
Hovedpremie
Vinneren av TINE® Årets Matgledebedrift 2023 får bli med TINE Partner til Bocuse d'Or Europe i Trondheim 19-20. mars 2024.
Vi kårer vinneren av Årets Matgledebedrift på TINEs eget arrangement 2. november 2023, i forbindelse med Ostens dag. Alle finalistene inviteres til Oslo på dette arrangementet for en hel dag i ostens tegn. TINE dekker fly og hotell for de som ev. har behov for det.
Juryen i år vil bestå av fagpersoner fra TINE Matfaglig avdeling.
Delpremier
Etter både delperiode 1 og delperiode 2 trekker vi to tilfeldige deltakere som får en spennende premie hver.
Ost til første delperiode
Måling og evaluering
Nytt i år er at vi har både kvantitative og kvalitative målinger. Vi tar selvfølgelig høyde for at det skal bli mest mulig rettferdig uansett størrelse på bedriften.
Kvalitativ vekting 60% – Instagram
TINEs matfaglige jury vil ut ifra bilder med oppskrifter velge ut de fem bedriftene de mener har vært mest kreative med de utvalgte ostene i alle delperiodene. Juryens fem utvalgte vil frontes på TINE Partners Instagram, hvor det er våre følgeres engasjement som rangerer kandidatene i den kvalitative delen av konkurransen.
Kvantitativ vekting 40% – volum
Volumøkning i prosentvis vekst mot fjoråret (på gitt ostegruppe). Dette vil måles pr. deltaker og tar høyde for både store og små bedrifter.
Har du spørsmål?
Ta kontakt med May-Lillian på e-post may-lillian.lunden@tine.no