

Fransk og italiensk på norsk – Dovre Ysteri Norsk Brie og Selbu Norzola®
Opplev månedens oster for juni!
Dovre Ysteri Norsk Brie
Du trenger ikke dra til Frankrike for å få tak i en nydelig brie – Dovre Ysteri lager en meget god og populær norsk brie av melk fra nærliggende gårder. Med sin friske og litt syrlige smak er den lett å like, og er en fin introduksjon til muggoster. Den gjør seg godt sammen med spekeskinke, salami eller søte bær.
Selbu Norzola®
Siden 1975 har TINE Meieriet Selbu laget Selbu Norzola®, som i sin tid ble utviklet som den norske versjonen av italienske Gorgonzola. Med sin myke og smidige konsistens passer den ypperlig til matlaging, og den fyldige smaken kan bringe maten til nye høyder. Prøv den på hamburger, pizza, i sauser, salatdressinger og som fyll i bakverk.
Bon Appétit!
Ta osten ut av kjøleskapet en time før servering - ostens fine smak og aroma kommer alltid best til sin rett i romtemperatur.