Sølvvinner ganger to - Selbu Blå® Smakfull og Ridder® Classic

Selbu Blå® Smakfull – ypperlig kvalitet for norske ganer

Selbu Blå® Smakfull, med sin myke konsistens og aromatiske og fyldige smak, er en blåmuggost av ypperste kvalitet som løfter smaken på dine favoritter. Den er fantastisk på pizza, i pastasauser, på hamburger, i salater og dressinger.  Med nøtter og noe søtt, som honning eller syltetøy, er den perfekt på brød eller knekkebrød. Denne favoritten fikk sølvmedalje i klassen for uskåret og innpakket blåmuggost under oste-VM (World Cheese Awards) i Bergamo, Italia i 2019. 

 

Ridder® Classic – fyldig og pikant favoritt

Ridder® Classic er en kittmodnet ost med spiselig skorpe. Med sin milde, karakteristiske smak er den en favoritt på ostefatet, og passer ypperlig i sauser, på brødskiven, som snacks og til dessert. Med frukt, skinke og asparges får du et nydelig smørbrød. Den passer også meget godt til raclette. Den stakk også av med en sølvmedalje i Italia i 2019 i klassen kittmodnede oster. 

 

 

 

Ta osten ut av kjøleskapet en time før servering - ostens fine smak og aroma kommer alltid best til sin rett i romtemperatur.

Selbu Blå® Smakfull – månedens ost september
Ridder® Classic – månedens ost september

Er det noe du lurer på eller ikke fikk svar på? Ta kontakt med oss på chat (nederst på nettsiden), telefon eller e-post så hjelper vi deg gjerne :)