Start året med den deilige smaken av norske oster!

Månedens oster for desember er Norsk Chevre Naturell Haukeli og Selbu Norzola®. 

 

Norsk Chevre Naturell Haukeli

 

På ysteriet på Haukeli lages fantastisk chevre av norsk geitemelk. Norsk Chevre Naturell Haukeli er en myk og lett syrlig ferskost med mild geitesmak. 

Osten er hedret med spesialitetsmerket «Unik smak» fra Stiftelsen Norsk Mat. 

Prøv den på godt brød med noe søtt til kvelds, i en deilig salat eller varmet opp og servert med honning og nøtter. 

Selbu Norzola®

 

Selbu Norzola® er en norsk blåmuggost som lages i Selbu i Trøndelag. 

Osten har en aromatisk, fyldig smak med myk og smidig konsistens, som gjør den godt egnet til matlaging. 

Prøv den i pasta, supper og sauser, som dressing eller på pizza og hamburger. 


Er det noe du lurer på eller ikke fikk svar på? Ta kontakt med oss på chat (nederst på nettsiden), telefon eller e-post så hjelper vi deg gjerne :)