Lett dessertpai med mager vaniljekesam
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Fyll
Pynt
Gelélokk
Utstyr
Slik gjør du
- 1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Rull deigen ut og dekk paiformen, prikk med gaffel. Sett formen kjølig i ca. 15 minutter.
- 2. Stek paibunnen midt i 15-20 minutter. Avkjøl den før den fylles.
- 3. Visp fløten til luftig krem. Bland forsiktig inn vaniljekesam. Ha blandingen i det stekte, avkjølte paiskallet. Pynt med bær etter eget ønske.
Du kan godt benytte TINE Kesam Lime eller TINE Kesam Vanilje i stedet for den magre varianten.
- 4. Smelt litt Piano gelé i en kjele ved svak varme. La den avkjøles noe før du fordeler den over bærene og kremen. Etter kort tid er den stivnet igjen og paien er klar til servering.
NÅ Paibunner er raske å tilberede både til hovedrett og dessert. Et godt tips er å steke opp både store og små paibunner på forhånd og ha stående klare til bruk til en dag du trenger det. De bør oppbevares i tett boks for å holde seg sprø.