Oppskrift

Lammegryte

45 minutter Enkel
Beskrivelse
Denne herlige lammegryten er spekket med gode smaker som tar deg rett til landene rundt Middelhavet.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 kg
lammestek (ferdig utbenet)
3 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
4 stk
paprika
1 stk
aubergine
8 stk
tomater
2 ss
TINE® Meierismør
4 ss
tomatpuré
1 ss
frisk oregano/mynte (eller basilikum)
3 stk
hønse - eller grønnsaksbuljongterninger
3 dl
TINE® Matfløte
1 ss
krydderurt

Slik gjør du

  1. 1. Skjær kjøtt i biter. Rens og hakk løk, hvitløk og paprika. Skjær aubergine og tomat i biter.
  2. 2. Brun kjøtt i smør i en stekepanne i ca. 2 minutter. Ha stekt kjøtt og stekesjy over i en stor gryte.
  3. 3. Fres løk, hvitløk og paprika raskt. Legg løk, hvitløk, paprika, aubergine og tomat i gryta. Tilsett tomatpuré, oregano, buljongterning og fløte. La det hele koke på svak varme i ca. 30 min.
  4. 4. Pynt med friske krydderuerter ved servering.

Poteter eller store hvite bønner er godt tilbehør

Laster ...