Oppskrift
Kyllingquesadillas
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Quesadillas er tortillaer fylt med ost. Varianten med kylling er en enkel og veldig god middag som hele familien vil sette pris på.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Quesadillas med kylling:
1 stk
grillet kylling
1 stk
paprika
1 stk
rødløk
1 ss
solsikkeolje
1 pose
tacokrydder
4 dl
Norvegia® Original eller annen god gulost
8 stk
tortillalefser
Guacamole:
2 stk
avokado
1 ss
hvitløksfedd
1 ss
olivenolje
3 ss
limesaft , ev. sitron
½ ts
salt eller havsalt
½ ts
pepper
Salat:
4 dl
salatblader
4 stk
tomater
½ stk
rødløk
200 g
god og crispy mais
3 dl
TINE® Lettrømme 17 %
1 glass
tacosaus
Slik gjør du
- 1. Skjær kyllingkjøtt og paprika i terninger og løk i strimler. Stek kylling, paprika og løk i olje, og krydre med tacokrydder.
- 2. Legg fyll og ost på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen. Varm opp en stekepanne med litt olje og stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gjennomvarme og sprø.
- 3. Del avokado på langs og fjerne steinen med en skje. Skrap ut avokadokjøttet med den samme skjeen og ha det i en bolle. Mos lett med gaffel til du får ønsket konsistens.
- 4. Press i hvitløk og bland det i avokadoen sammen med olivenolje, limesaft, salt og pepper. Sette guacamolen kaldt fram til servering.
- 5. Bland salat, tomat, rødløk og mais i en bolle. Skjær quesadillas i kakestykker og server med salat, rømme, tacosaus og guacamole.
guacamole:
salat:
Quesadillas er perfekt turmat. De kan tilberedes rett over bålet, eller lages helt ferdige hjemme og medbringes på tur.