Jarlsberg® 27% skorpefri 100x2x15 g
Art.nr.: 1727 | EPD: 594416
Logg inn for å se tilgjengelighet
Beskrivelse
Jarlsberg® har en fyldig, litt søtlig og nøtteaktig smak. Den karakteristiske smaken nytes av ostekjennere og livsnytere verden over. Osten kjennetegnes av sine store runde hull, og ble utviklet i Norge på slutten av 50-tallet.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe
Næringsinnhold pr. 100 g
energi | 1458 kJ ( 351 kcal) |
fett | 27 g |
-hvorav mettede fettsyrer | 17 g |
karbohydrat | 0 g |
-hvorav sukkerarter | 0 g |
protein | 27 g |
salt | 1,1 g |
kalsium | 770 mg (96 %') |
vitamin K | 88 µg (117 %') |
vitamin A | 270 µg (34 %') |
riboflavin | 0,32 mg (23 %') |
folsyre | 36,0 µg (18 %') |
vitamin B12 | 2,2 µg (88 %') |
fosfor | 550 mg (79 %') |
sink | 4,2 mg (42 %') |
selen | 12 µg (22 %') |
jod | 31,6 µg (21 %') |
' av referanseverdien | |
Produktinformasjon
Artikkelnr | 1727 |
Vekt | 3 kg |
Emballasje | 100 x 2 x 15 g, skivet, kuvert |
Sertifisering | Nyt_Norge |
Merkevare | Jarlsberg |
EAN, forbrukerpakning | 7038010017278 |
EAN, distribusjonspakning | 7038010172717 |
Salgsenhet | D |
Minimum restholdbarhet til detaljist | 30 dager |
Ant. i distribusjonspakning | 1 stk |
Oppbevaring | Kjølevare 0 °C - 4 °C. |
EPD | 594416 |
Opprinnelsesland | Norge |