Oppskrift

Italiensk kyllingpasta

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.

Ingredienser

Kyllingsalat

300 g
tagliatelle av fullkorn
4 stk
kyllingfileter
2 stk
hvitløksfedd
50 g
soltørkede tomater (i marinade)
150 g
frisk spinat (ev. 250 g frossen)
1 ss
TINE® Meierismør
½ ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper
3 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %

Tilbehør

200 g
ruccola
2 ss
ristede pinjekjerner
2 ss
olivenolje

Slik gjør du det

  1. 1. Kok fullkornpasta som anvist på pakken.
  2. 2. I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.
  3. 3. Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.
  4. 4. Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.
  5. Tilbehør

  6. 5. Server pastaen med saus og kylling toppet med ruccola, pinjekjerner og god olivenolje.

En boks med renskåret bogskinke kan fint erstatte kyllingen i denne gode pastaretten.