Oppskrift
Horn med ost og skinke
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Horn baker du raskt med en ferdig pizzabunn. Sammen med en yoghurt og biter av for eksempel gulrot og agurk er disse fylte hornene super nistemat.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
4 Porsjoner
1 stk
ferdig pizzabunn
4 skiver
kokt skinke (evt. annet kjøttpålegg)
4 skiver
Norvegia® Original
Til pensling
1 stk
sammenvispet egg
Slik gjør du
- 1. Sett stekeovnen på 225 °C.
- 2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepairet på en stekeplate.
- 3. Del deigen i 4 snipper. Legg på en skive kokt skinke og en skive ost. Trill sammen fra den bredeste siden av deigen. Pass på at snippen av deigen legges ned på stekeplata.
- 4. Pensle med sammenvispet egg og stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.
En liten teskje tørket oregano smaker også godt i disse nydelige hornene