Oppskrift

Havreboller

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Sjokoladekuler med havregryn:

100 g
TINE® Meierismør , romtemperert
1 dl
sukker
2 ss
kakao
1 ts
vaniljesukker
4 dl
små havregryn
2 ss
appelsinjuice

Forslag til pynt:

½ dl
pistasjenøtter
5 ss
strøssel

Slik gjør du

  1. 1. Rør sammen romtemperert smør og sukker. Tilsett kakao, vaniljesukker, havregryn og appelsinjuice. Rør til du får en jevn masse.
  2. 2. Trill små kuler og rull dem i nøtter, strøssel, kokos, perlesukker eller annen pynt.
  3. 3. Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.

Sjokoladekulene kan smakes til med det du ønsker, for eksempel 0,5 ts kanel og 2 ss sterk kaffe, 1 ss appelsinlikør eller noen dråper med romessens.

Laster ...