Oppskrift
Havreboller
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Sjokoladekuler med havregryn:
100 g
TINE® Meierismør , romtemperert
1 dl
sukker
2 ss
kakao
1 ts
vaniljesukker
4 dl
små havregryn
2 ss
appelsinjuice
Forslag til pynt:
½ dl
pistasjenøtter
5 ss
strøssel
Slik gjør du
- 1. Rør sammen romtemperert smør og sukker. Tilsett kakao, vaniljesukker, havregryn og appelsinjuice. Rør til du får en jevn masse.
- 2. Trill små kuler og rull dem i nøtter, strøssel, kokos, perlesukker eller annen pynt.
- 3. Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.
Sjokoladekulene kan smakes til med det du ønsker, for eksempel 0,5 ts kanel og 2 ss sterk kaffe, 1 ss appelsinlikør eller noen dråper med romessens.