Oppskrift
Grillet naanbrød
90 minutter Enkel
Beskrivelse
Nanbrød er perfekt tilbehør til all pakistansk og indisk mat i tillegg til andre sterke rette. Stek nanbrødene i en tørr stekepanne på høy varme om du ikke har fyr på grillen.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
2 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett
25 g
gjær
1 ss
sukker
1 ts
salt
4 ss
olivenolje
500 g
hvetemel
2 ts
bakepulver
3 dl
TINE® Yoghurt Naturell
Slik gjør du
- 1. Varm melken til 37 °C og rør ut gjær og sukker. La stå 5 minutter.
- 2. Rør inn olivenolje, hvetemel, bakepulver, salt og yoghurt og bland til en smidig deig. La heve i 1 time.
- 3. Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side. Du kan også steke brødene i en tørr stekepanne på høy varme.
Du kan tilsette karve eller annet krydder, ferske urter eller hvitløk for naan med smak.