Oppskrift

Fylte baguetter

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 stk
liten baguette
¼ stk
slangeagurk
1 stk
liten rødløk
1 stk
stor tomat
150 g
Jarlsberg® Original
1 ts
kapers
½ boks
tunfisk , gjerne i olje
1 ts
rødvinseddik

Slik gjør du

  1. 1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Lag brødrasp av restene.

  2. 2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.
  3. 3. Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.
  4. 4. Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.

    Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.


Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.

Laster ...