Oppskrift
Fylte baguetter
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 stk
liten baguette
¼ stk
slangeagurk
1 stk
liten rødløk
1 stk
stor tomat
150 g
Jarlsberg® Original
1 ts
kapers
½ boks
tunfisk , gjerne i olje
1 ts
rødvinseddik
Slik gjør du
- 1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.
Lag brødrasp av restene.
- 2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.
- 3. Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.
- 4. Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.
Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.
Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.