Oppskrift

Fylt kyllingfilet med pastasalat

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Deilig fyll av kremost og skinke, gjør kyllingen saftig, og gir en god saus til retten. Med pastasalat til, er dette en favoritt for hele familien.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

4 stk
kyllingfileter
½ ts
salt
¼ ts
pepper
200 g
TINE Kremgo® Urter
8 ss
kokt skinke , i terninger
8 stk
baconskiver
2 ss
TINE® Meierismør

Pastasalat:

400 g
pastasløyfer , ukokt
12 stk
cherrytomater , delt i to
½ stk
rødløk , finsnittet
8 dl
småbladet salat
3 ss
olivenolje
1½ ss
balsamicoeddik
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Utstyr

4 tannpirkere

Slik gjør du

  1. 1. Sett ovnen på 200 °C.
  2. 2. Skjær et snitt i siden på kyllingfilet, og bruk kniven til å skjære en lomme i fileten. Krydre med salt og pepper.

    Bruk en liten skarp kniv når du skal snitte kjøttet for å lage en lomme til fyllet. Jo mindre åpning, jo bedre holder fyllet seg på plass.

  3. 3. Bland kremost og skinke, og fyll kyllingfiletene med blandingen. Surr baconskive rundt fileten slik at åpningen er dekket, og fest med en tannpirker. Brun kyllingfiletene på begge sider i en stekepanne med smør på høy varme og sett pannen inn i ovnen slik at kyllingen steker ferdig der, ca. 10 minutter.
  4. Pastasalat:

  5. 4. Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll raskt i kaldt vann.
  6. 5. Vend pasta med tomat, rødløk og salat. Ha over olje, eddik, salt og pepper. Skjær kyllingfileten i skiver og server med pastasalat.

Kyllingen blir saftigere om du lar den steke ferdig i ovnen. Brun den godt i en panne som tåler å stå i ovnen, og sett hele pannen rett inn i ovnen, slik at kyllingen kan steke ferdig der.

Laster ...