Fylt kyllingfilet med pastasalat
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Pastasalat:
Utstyr
Slik gjør du
- 1. Sett ovnen på 200 °C.
- 2. Skjær et snitt i siden på kyllingfilet, og bruk kniven til å skjære en lomme i fileten. Krydre med salt og pepper.
Bruk en liten skarp kniv når du skal snitte kjøttet for å lage en lomme til fyllet. Jo mindre åpning, jo bedre holder fyllet seg på plass.
- 3. Bland kremost og skinke, og fyll kyllingfiletene med blandingen. Surr baconskive rundt fileten slik at åpningen er dekket, og fest med en tannpirker. Brun kyllingfiletene på begge sider i en stekepanne med smør på høy varme og sett pannen inn i ovnen slik at kyllingen steker ferdig der, ca. 10 minutter.
- 4. Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll raskt i kaldt vann.
- 5. Vend pasta med tomat, rødløk og salat. Ha over olje, eddik, salt og pepper. Skjær kyllingfileten i skiver og server med pastasalat.
Pastasalat:
Kyllingen blir saftigere om du lar den steke ferdig i ovnen. Brun den godt i en panne som tåler å stå i ovnen, og sett hele pannen rett inn i ovnen, slik at kyllingen kan steke ferdig der.