Fristende nyheter fra TINE og Fjordland

Prøv våre smakfulle og spennende produktnyheter, og finn deres nye favoritter!

Forfriskende drikke


Litago UTEN med smak av brownie og salt karamell, 500 ml
Limited Edition Litago® Brownie er tilbake! Nå med en deilig tvist – smak av salt karamell. Nyheten lanseres UTEN tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoffer.

IsKaffe UTEN Gusto Nocciola, 330 ml
En spennende sesongvariant fra TINE® IsKaffe inspirert av Napolis rike cafékultur. Den perfekte kombinasjonen av kaffe og smak av hasselnøtt. UTEN tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoffer.


Yoghurt og syrnet


Yoghurt på kartong 1 kg
En ny miljøsmart produktnyhet fra TINE- TINE® yoghurt på kartong. Bærekraftig emballasje er blant nordmenns topp fem miljøprioriteringer. Nå tar TINE grep og gjør ytterligere innstramminger i bruken av plast. Med yoghurt på stor kartong spares det hele 85 prosent plast på denne emballasjen, sammenlignet med stort yoghurtbeger.

TINE Yoghurt Sesong: Bringebær og rabarbra, Sitron og lime, Mango og pasjon, jordbær med vaniljesmak
TINE® Yoghurt Sesong Vår/Sommer med fire nye, spennende smaker: bringebær og rabarbra, sitron og lime, mango & pasjon og jordbær med vaniljesmak. Pakningen består av 8 beger á 150 g.

TINE Junior Yoghurt Bringebær og Blå Bærmiks
Smakfulle mellommåltider til barn. Yoghurtene kommer i praktisk klemmepose på 90 gram som er perfekt i matpakken eller på farten. Juniorserien er godt likt blant barn og inneholder viktige næringsstoffer som kalsium, protein og vitamin B12. Produktene er nøkkelhullsmerket – en viktig merkeordning som gjør det enklere å ta sunnere valg.


Kesam® mager Vanilje UTEN, 420g
Nå relanseres bestselgeren Kesam® Mager Vanilje UTEN tilsatt sukker, med ny og bedre oppskrift. Den har en frisk vaniljesmak, og produktet er både magert og proteinrikt. Har et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoffer.

Biola Jordbær og rabarbra UTEN, 1 liter og 330 ml
Biola® Jordbær & rabarbara UTEN tilsatt sukker. Årets smak 2023! Biola® UTEN både smaker godt og gjør godt. I tillegg til god smak fra bær og frukt inneholder den nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG® for smak og konsistens, samt vitamin D.

Ost

Norvegia® Smaksrik, 830g og skiver 250g
Norvegia® Smaksrik er lagret lenger for å få en rik og fyldig smak – mer av den gode Norvegia® smaken.

TINE® Norsk Mozzarella bit 250 g (NorgesGruppen)
TINE® Norsk Mozzarella er en mild ferskost med en spesiell fiberstruktur som gjør at osten kan trekkes ut i lange tråder ved smelting. Mozzarella får en delikat gyllenbrun farge ved steking.

Juice

Sunniva® Presset Sesong Eple/bringebær, 1 liter
Spennende sesongsmak med en blanding av epler fra Italia og bringebær fra Sogn. En helt unik smaksopplevelse med smaken av bringebær og fruktsmaken fra eple.

Sunniva® Postmix Tropisk base UTEN, 5 liter
Tropisk base uten tilsatt sukker, til deres Sunniva® Postmix-dispenser.

Gryr

GRYR Skivet, 120 g
Et plantebasert alternativ til ost som med sin milde og gode smak og fantastiske smelteegenskaper, gjør det enkelt å velge plantebasert. GRYR Skivet kommer i en forpakning på 120 gram, og passer perfekt til matpakken eller smeltet på burgeren. 
 
GRYR Matfrisk, 190 g
Gryr Matfrisk er et plantebasert alternativ til rømme og crème fraîche. GRYR Matfrisk kommer i 190 grams beger, og kan brukes både varmt og kaldt, i gryter eller til fredagstacoen. GRYR er kjent for å være enkel å bruke i matlaging! 
 
GRYR Smøreblid, 250 g
Et plantebasert alternativ som passer perfekt til baking, steking og på brødskiva. Smøreblid er god på smak og konsistens, og har en nydelig farge.  

Fjordland


Fjordland Eplegrøt Bygg & spelt, 2,5 kg
Eplegrøt med bygg og spelt er en grøt kokt i Sunniva® Eplejuice. Den er 100 % plantabasert. Grøten kan serveres varm eller kald. Byggrøt krever både planlegging og litt koketid, så det er en stor fordel at den er ferdiglaget.

Fjordland  Thai torsk, 500 g
Fjordland Thai Torsk er torskefilet av ypperste kvalitet (som er Sous Vide-behandlet) i en fyldig red currysaus. Sausen har balanserte smaker av det thailandske kjøkken: kokosmelk, sitrongress, kaffirlime samt chili og ingefær.

Yoplait 00% Vanilje, 180g
Yoplait Double 0% med ekte vanilje i singelbeger har 0 % tilsatt sukker, 0 % fett og er en kilde til protein og fiber. Yoghurten er laget på fransk oppskrift med norsk melk fra Gudbrandsdalen - med andre ord det beste fra to verdener. I denne yoghurten bruker vi ekte vanilje for å få frem den beste smaken. 


Er det noe du lurer på eller ikke fikk svar på? Ta kontakt med oss på chat (nederst på nettsiden), telefon eller e-post så hjelper vi deg gjerne :)

Laster ...