Oppskrift

Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron

5 minutter Enkel
Beskrivelse
Cottage Cheese med sin litt syrlig smak egner seg svært godt i dressinger og passer både til kjøtt, fisk og salat.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 beger
TINE® Cottage Cheese Original à 250 gram
1 dl
Kesam® Mager Naturell
1 stk
presset hvitløksfedd
1 ss
presset sitronsaft
1 ts
revet sitronskall
½ dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
1 dl
finrevet parmesan
½ ts
salt
½ ts
kvernet sort pepper
2 ss
finhakket frisk bladpersille

Slik gjør du

  1. 1. Blend sammen Cottage Cheese, Kesam, hvitløk, sitron, sitronskall og melk til en glatt dressing.
  2. 2. Rør inn parmesan og finhakket bladpersille, smak til med salt og pepper.

Frisk basilikum, mynte eller gressløk smaker også godt i dressingen.

Laster ...