Oppskrift
Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron
5 minutter Enkel
Beskrivelse
Cottage Cheese med sin litt syrlig smak egner seg svært godt i dressinger og passer både til kjøtt, fisk og salat.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 beger
TINE® Cottage Cheese Original à 250 gram
1 dl
Kesam® Mager Naturell
1 stk
presset hvitløksfedd
1 ss
presset sitronsaft
1 ts
revet sitronskall
½ dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
1 dl
finrevet parmesan
½ ts
salt
½ ts
kvernet sort pepper
2 ss
finhakket frisk bladpersille
Slik gjør du
- 1. Blend sammen Cottage Cheese, Kesam, hvitløk, sitron, sitronskall og melk til en glatt dressing.
- 2. Rør inn parmesan og finhakket bladpersille, smak til med salt og pepper.
Frisk basilikum, mynte eller gressløk smaker også godt i dressingen.