Oppskrift
Fajitas med strimlet svinekjøtt
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 stk
rød paprika i strimler
1 stk
gul paprika i strimler
1 stk
grønn paprika i strimler
400 g
strimlet svinekjøtt
1 stk
finhakket hvitløksfedd
1 ss
TINE® Meierismør
1 stk
rødløk i tynne båter
2 ss
fajita kryddermiks
Til servering
2 stk
avokado
8 stk
tortillalefser
3 dl
TINE® Lettrømme 17 %
3 glass
tomatsalsa
Slik gjør du
- 1. Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.
- 2. Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.
- 3. Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.
Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.
Gjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.