Vil du gi dine gjester en ekstra god og smakfull jul i år? 

Julestemningen starter gjerne på kjøkkenet, og det er mange matretter og drikker som gir smaken av jul. TINE® har en rekke kvalitetsprodukter som gjør julen ekstra smakfull. Vi har satt opp en huskeliste for deg slik at det blir enklere å sette opp en fristende julemeny!

 

Smådrikke og julebrus

Smådrikke er enkelt å servere og praktisk å ta med seg på farten. TINE® har et stort utvalg av smådrikke slik at alle kan finne sin favoritt. Det finnes til og med en iskaffe med smak av jul – nemlig TINE Iskaffe™ Xmas Mocha! 

Vi tilbyr også julebrus fra Den Lille Brusfabrikken og har faktisk hele tre julebrusvarianter å velge mellom: rød julebrus, rød julebrus uten tilsatt sukker og brun julebrus. 

 

Sesongens yoghurt

Mellom julens mange, tunge retter kan det være godt med noen små, lette mellommåltider. Yoghurt passer perfekt som enkelt og lettvint påfyll gjennom dagen og har dessuten uendelige variasjonsmuligheter. Yoghurt i porsjonspakning er enkle å servere i en hektisk hverdag og er smarte å ha stående når det blir behov for et raskt mellommåltid. Prøv yoghurt fra TINE® med sesongens deilige smaker! 

 

Ost til julekosen

Spennende oster er en viktig del av julekosen for mange, og ost passer godt til mange måltider gjennom høytiden. Mange har en spesiell favorittost som gir smaken av jul, for eksempel edamerost eller julebrunost. En spennende smakskombinasjon som vi anbefaler å prøve er pepperkake med blåmuggost. Lek dere gjerne med nye oster og tilbehør og gi gjestene herlige matopplevelser denne julen. 

 

 

Tradisjonsrik risgrøt og riskrem

Risgrøt er en skikkelig stemningsskaper i julen. For mange blir det ikke ordentlig jul uten risgrøt med smørøye, kanel og sukker. Har du tenkt på at grøt faktisk passer til alle måltider? Grøt kan brukes som både kald og varm rett, både til frokost, lunsj, mellommåltider og middag. Og restene kan bli til deilig riskrem eller rislapper til dessert! 

 

 

Kremfløte til julens mange desserter

For mange er nok julens søte retter noe av det gjeveste med desember måned. Julepavlova, tilslørte multepiker og juleostekake er perfekte som søte avslutninger på julemiddagen. De kan også lages i porsjonsglass og serveres som små fristelser gjennom julesesongen. 

 

 

 


Er det noe du lurer på eller ikke fikk svar på? Ta kontakt med oss på chat (nederst på nettsiden), telefon eller e-post så hjelper vi deg gjerne :)