Oppskrift
Eksotisk frukt med koriandertopping
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Koriander er kanskje ikke selvsagt i en dessert, men det fungerer veldig bra i denne miksen av eksotiske frukter og syrlig krem med pasjonsfrukt.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 stk
mango
2 stk
kiwi
2 dl
jordbær
2 stk
ananasringer
1 stk
lime (presset saft av)
Koriandertopping
1 dl
TINE® Kremfløte
1 dl
frisk finhakket koriander (evt. 1/2 ts malt koriander)
2 ts
sukker
1 stk
pasjonsfruktpulp
Pynt
4 skiver
lime
4 stk
koriander
Slik gjør du
- 1. Skrell mango og kiwi. Skjær fruktkjøttet løs fra mangosteinen. Skjær frukt og bær i små biter og bland forsiktig med limesaft. Fordel salaten i porsjonsglass eller på tallerken.
- 2. Visp fløte til krem og bland forsiktig med koriander, pasjonsfruktkjøtt og sukker. Fordel dette over salaten. Pynt med limeskiver og frisk koriander.
Har du epler som har ligget litt for lenge og blitt rynkete kan du skjære dem i båter og fryse dem ned. Så har du epler klare til pai.