Oppskrift

Cottage cheese- og maispletter

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.

Ingredienser

Cottage cheese- og maispletter:

1 boks
mais
6 stk
egg
2 dl
hvetemel
250 g
TINE Cottage Cheese Original
½ ts
salt
½ ts
pepper

Forslag til servering:

150 g
bacon
2 dl
blandet salat
4 stk
brødskiver

Slik gjør du det

  1. 1. Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.
  2. 2. Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.
  3. 3. Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
  4. Forslag til servering:

  5. 4. Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.

Cottage cheese- og maispletter smaker også godt med syltetøy. Da kan du droppe salt og pepper i røren.