Oppskrift
Taco med kylling
60 minutter Enkel
Beskrivelse
Taco midt i uka! Hverdagstaco med tortillas, kylling, syltet rødløk, salsa, ost og rømme.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
3 ss
vann
½ ts
salt
2 ss
sukker
1 ss
eddik
1 stk
rødløk
1 stk
hjertesalat
400 g
kyllingkjøtt fra kyllinglår
1 pakke
tacokrydder
1 pakke
tortillalefse
1 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 potte
frisk koriander
1 boks
TINE® Lettrømme 17 %
1 glass
tomatsalsa
Slik gjør du
- 1. Start med å lage syltet rødløk. Varm opp vann, salt, sukker og eddik i en liten kjele til sukkeret smelter. Kutt rødløken i ringer eller terninger og ha i en skål. Hell syltelaken over mens den er varm og bland godt. Sett kaldt til du skal servere.
- 2. Vask salaten godt, og snitt tynt. Sett til side.
- 3. Stek kyllingkjøttet med tacokrydder til gjennomstekt, ca. 10 minutter. Varm tortillas en og en i stekepanne eller hele stabelen i ovn pakket i folie.
- 4. Fyll tortillasene med salat, kylling, revet ost, syltet rødløk og grovhakket koriander før de toppes med rømme og serveres. Ha gjerne din favorittsalsa i tillegg.
Kjøp ferdig grillet kylling og plukk av kjøttet for å gjøre det ekstra kjapt og enkelt. Husk at du kan bruke nesten alle former for rester av fisk eller kjøtt til en taco. Får du rester av tacoen? Bland alt til en deilig tacosalat til lunsj dagen etter.