Oppskrift

Calzone

25 minutter Enkel
Beskrivelse
Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Pizzabunn

1 stk
pizzabunn

Pizzafyll

1 stk
kyllingbryst
1 ss
TINE® Meierismør
2 dl
ferdig pizzasaus
½ stk
finhakket rød paprika
5 stk
steinfrie oliven hakket
1 ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper
½ ts
oreganokrydder
100 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 stk
egg

Slik gjør du

  1. 1. Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
  2. 2. Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.

    Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.

    Instruction Image
  3. 3. Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.
  4. 4. Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.

    Du kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.


Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.

Laster ...