Oppskrift
Calzone
25 minutter Enkel
Beskrivelse
Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Pizzabunn
1 stk
pizzabunn
Pizzafyll
1 stk
kyllingbryst
1 ss
TINE® Meierismør
2 dl
ferdig pizzasaus
½ stk
finhakket rød paprika
5 stk
steinfrie oliven hakket
1 ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper
½ ts
oreganokrydder
100 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 stk
egg
Slik gjør du
- 1. Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
- 2. Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.
Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.
- 3. Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.
- 4. Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.
Du kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.
Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.