Oppskrift
Pannekake i langpanne
40 minutter Enkel 20 minutter
Beskrivelse
Lag en tykk og stor pannekake med bringebær og blåbær som mange kan dele!
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
3 ss
sukker
1½ dl
havremel
1½ dl
hvetemel
½ ts
salt
2 ts
bakepulver
3 stk
egg
1½ dl
TINE® Yoghurt Naturell
½ dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
4 dl
friske bær f.eks blåbær og bringebær
Slik gjør du
- 1. Sett ovnen på 200 °C og dekk en ildfast form eller liten langpanne med bakepapir.
- 2. Rør sammen sukker, mel, salt og bakepulver. Pisk egg med yoghurt og melk og visp det inn i det tørre til en jevn og klumpfri røre.Bytt gjerne ut noe av melet med grovere mel.
- 3. Hell røren i formen, dryss over bær og stek i ovnen i ca. 20-25 minutter. Avkjøl noe og del i stykker.
Du kan gjerne droppe bærene i selve pannekaken og kun servere dem ved siden av. Eventuelt servere pannekakebitene med syltetøy eller brunost.