Oppskrift

Asiatiske svinekjøttkaker

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Svinekjøttets allsidighet gjør det til en velbrukt ingrediens i matretter over hele verden. Dette er en spennende oppskrift på middag for hele familien.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Svinekjøttkaker:

2 stk
hvitløksfedd
1 stk
rød chili
3 ss
koriander
3 stk
vårløk
1 stk
revet skall av lime
600 g
svinekjøttdeig
1 stk
egg
2 ss
HOFF Potetmel
¼ ts
salt
1 ss
TINE® Meierismør eller olje til steking

Nudler:

250 g
eggnudler

Wokgrønnsaker:

½ stk
paprika
½ stk
løk
2 stk
gulrøtter
200 g
sjampinjong
100 g
brokkoli
4 ss
teriyakisaus eller sweet chilisaus

Slik gjør du

  1. 1. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk. Riv limeskallet.
  2. 2. Ha svinekjøttdeig, egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt. Kna sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.
  3. 3. Form farsen til kaker. Stek kakene på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.
  4. Nudler:

  5. 4. Kok nudlene som anvist på pakken.

    Eggenudler kan byttes ut med ris eller pasta.

  6. Wokgrønnsaker:

  7. 5. Skjær paprika, løk, gulrot, sjampinjong og brokkoli i like store biter. Wok grønnsakene. Ha i teriyakisaus eller sweet chilisaus.

Farsen smaker også godt i suppe. Lag små kjøttboller og kok dem i en god buljong sammen med friske grønnsaker.

Laster ...