Oppskrift

Asiatiske laksekaker

40 minutter Enkel
Beskrivelse
To verdensdeler på én tallerken! Tradisjonsrik norsk laks kombinert med asiatisk wok blir en nydelig middagsrett.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

laksekaker:

600 g
laksefilet
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
rød chili
3 ss
koriander , hakket
3 stk
vårløk
1 stk
egg
1 ss
HOFF Potetmel
1 stk
lime , revet skall av
½ ts
salt
2 ss
TINE® Meierismør til steking

nudler:

250 g
eggnudler

Wok:

150 g
paprika
150 g
gulrøtter
150 g
purre
150 g
sjampinjong eller annen sopp

tilbehør:

4 ss
soyasaus

Slik gjør du

  1. 1. Skjær laks i biter. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk.
  2. 2. Ha laksen i en food processor sammen med egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander. Krydre med salt, og kjør sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.
  3. 3. Form farsen til kaker. Stek fiskekakene på begge sider på middels sterk varme i en blanding av olje og smør til de er gjennomstekte.
  4. nudler:

  5. 4. Kok nudler som anvist på pakken.
  6. wok:

  7. 5. Skjær paprika, gulrot, purre og sopp i biter eller strimler. Wok grønnsakene på sterk varme med litt olje i noen minutter. Server med nystekte laksekaker, nudler og soyasaus.

Sweet chilli sauce, hoi sin saus eller østerssaus smaker godt ved siden av.

Laster ...