Oppskrift

Norvegia® Lett-toast med tomatsalsa

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Liker du salsa? Da må du prøve det i toasten. En litt spicy variant for den vågale. Du bestemmer hvor mye chili som er nok.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

2 skiver
grovbrød
1 ss
TINE® Meierismør
1 stk
stor tomat
¼ stk
chili
½ stk
vårløk
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
¼ stk
rødløk
3 skiver
Norvegia® Lettost 16% fett
2 skiver
kalkunpålegg
1 stilk
basilikum eller koriander

Utstyr

Toastjern

Slik gjør du det

  1. 1. Sett på toastjernet.
  2. 2. Smør grovbrød med smør på den ene siden.
  3. 3. Del tomat i småterninger og finhakk chili og vårløk. Miks dette til en enkel salsa. Smak til med salt og pepper.
  4. 4. Del rødløk i tynne båter. Legg på godt med salsa på den ene brødskiven. Topp med ost, kalkunpålegg og rødløk.
  5. 5. Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Dander med en stilk koriander eller basilikum før servering.

Her kan du fint kutte ut kjøttpålegget for en vegetarvariant.