Oppskrift
Omelett i langpanne
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Du kan enkelt lage omeletter til hele laget ved å steke den i langpanne.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
4 stk
vårløk
1 stk
rød paprika
12 stk
egg
1 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
3 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 10 %
1 ts
salt
1 ts
pepper
150 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
200 g
smårettskinke
Til servering
4 stk
hjertesalat
2 stk
agurk
Utstyr
liten langpanne, ca. 20x30 cm
Slik gjør du
- 1. Forvarm ovnen til 200 °C.
- 2. Finsnitt vårløk og del paprika i terninger.
- 3. Pisk sammen egg, melk, crème fraîche, salt og pepper. Vend inn grønnsaker, ost og smårettskinke.
- 4. Hell røren over i en liten langpanne dekket med bakepapir, ca. 20 x 30 cm. Stek i ovnen i 25 minutter eller til egget har satt seg. Del i stykker.
- 5. Riv salat i biter og del agurk i skiver. Server til omeletten.
Om du dobler oppskriften kan du bruke en stor langpanne og mette mange på en gang. Hold omeletten varm ved å dekke den med folie.